Rød frugtjuice på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Vanish Gold Oxi Action Pulver og til hvidt tøj anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat

Rod frugtjuice pa toj - Kulort toj

 

xx

Vanish Oxi Action Powder 470g

Danmarks bedst sælgende pletfjerner*

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Iblødsætning

1:

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Oxi Action Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Oxi Action Pulver.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne pletter fra rød frugtjuice er at væde en klud med koldt vand, så snart du opdager pletten, og skrubbe forsigtigt på pletten. Lad den herefter tørre.

Behandl pletten så hurtigt som muligt.

Skyl pletten med koldt vand.

Lad pletten være i mindst 5 minutter, før du skyller med varmt vand fra vrangen over vasken. Hvis du gør vandet så varmt som muligt, tvinger du pletten ud af tøjet igen.

Skyl grundigt.

Trivia

Dette er en plet fra garvesyre, som er et indholdsstof i frugten, som ofte viser sig som farve i slutproduktet. Nyligt opståede garvesyrepletter går som regel af i vask, hvis tøjet vaskes med vaskemiddel ved højeste anbefalede temperatur for materialet.

Populære artikler

Frugtjuicepletter er meget almindelige og kan opstå på ethvert tidspunkt af dagen, både på arbejdet og hjemme. Mange opfatter frugtjuicepletter som permanente og tøjet som ødelagt, men Vanish Oxi Action kan faktisk fjerne dem ret nemt. Følg instruktionerne nedenfor for det bedste resultat