Mascara på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

 Til hvidt tøj anvendes Vanish Oxi Action Crystal White Gel for et ekstra skinnende resultat og til kulørt tøj anvendes Vanish Oxi Action Gel

Mascara pa tojet - Kulort toj

 

xx

Vanish Oxi Action Powder 470g

Danmarks bedst sælgende pletfjerner*

Vanish Oxi Action Gel

Iblødsætning

1:

Bland 33 ml Vanish Oxi Action Gel med 4 liter varmt vand (maks. 40°).

Step 2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Placer beholderen med 33 ml i vaskemaskinen og vask med dit normale vaskemiddel.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Både vandfast og ikke-vandfast mascara kan efterlade en svag plet, hvis den ikke fjernes med det samme. Generelt har mascara en mørk farve, så pletten er ofte meget synlig. Jo længere du venter med at behandle pletten, desto sværere bliver den at fjerne.

Fjern meget forsigtigt overskydende mascara med en stump kniv eller lignende. Fugt en klud med koldt vand og dup forsigtigt pletten. Hvis du er hjemme, kan du vaske materialet med 33 ml Vanish Oxi Action Gel.

Populære artikler

Mascara er fast inventar i håndtasken og på makeupbordet. Selvom den ser fantastisk ud på øjenvipperne, er den mindre pæn, når den er smurt ud på yndlingstøjet! Mascarapletter er blandt de sværeste at fjerne, da de er mørke og olierede, men takket være Vanish Oxi Action burde det ikke blive et problem. Følg blot anvisningerne nedenfor for det bedste resultat.