Sådan holder du dig selv kølig dagen igennem

Selvom det at svede er kroppens naturlige måde at regulere sin indre temperatur på, så kan det –forståeligt nok – føles irriterende, hvis en svedansamling fører til pletter og gule mærker på dit tøj.

Du behøver dog ikke at bekymre dig. Imens din krop på naturlig vis tager hånd om sig selv, så holder Vanish et skarpt øje med dit tøj.

Her er nogle tips, som kan hjælpe dig med at bevare køligheden og forblive rolig dagen igennem.

Gør dig klar til dagen

Tag dig tid! Når det kommer til at skulle gøre sig klar, så fører tanken om at have travlt udelukkende til, at du bevæger dig hurtigere rundt, hvilket øger din kropstemperatur og får dig til at svede endnu mere end du allerede gør!

Top tip: Hvis det er muligt, så prøv at hold et vindue åben lige indtil du er klar til at forlade huset. Det vil få en brise til at cirkulere rundt om dig, imens du gør dig klar.

Når du pendler

Ingen kan lide at have det varmt eller at være utilpas i myldretiden. Derfor er det helt forståeligt, hvis alene tanken om at stige om bord på en propfyldt bus eller et tog giver dig sved på panden.

Selvom der måske ikke er plads til at rykke sig, så kan du tage nogle ekstra forholdsregler for at forblive forholdsvis afkølet under de givne omstændigheder.

Der findes ingen måde helt at undgå pendlerturen på, men du kan gøre din rejse mere tålelig ved at tage et lidt tidligere eller senere tog, hvis det passer ind.

Hvis du arbejder på et kontor, kan det måske endda være en ide at rejse i noget lavet af et mere åndbart stof – eksempelvis en T-shirt, som du så kan skifte ud med arbejdstøjet senere. Dette reducerer mængden af sved, der løber ned i kraven, hvilket yderligere modvirker svedpletter i det lange løb.

Top tip: En håndholdt blæser kan hjælpe med at afkøle dig, hvis du i lange perioder opholder dig i offentlig transport. Husk, at det altid er vigtigt at drikke rigeligt – især i de varmere måneder, da du med sveden mister langt mere væske end normalt.

I stressede situationer

Mens din krop producerer sved for at regulere kropstemperaturen, er det også normalt at svede, hvis du føler dig nervøs, anspændt eller stresset.

Uanset hvad, så behøver du ikke at bekymre dig om svedpletterne, da Vanish Gold Oxi Action Gel altid kan hjælpe dig med at fjerne dem.

Sent på den, når børnene skal hentes

Hvad enten du henter børnene fra skole eller fra deres venners hus, så ønsker du aldrig at være sent på den! Tanken om at ligge nogen til last eller endda at lade sine børn stå og vente, kan efterlade en anspændt eller stresset, hvilket kan medføre, at din krop begynder at producere sved.

Top tip: At tage tidligt afsted vil selvfølgelig være en nem måde at komme forsinkelser til livs, men det er ikke altid en mulighed. Eftersom stress kan relateres til svedproduktion, så er dybe vejrtrækninger under alle omstændigheder en god måde at sænke stressniveauet i din krop på.

Der findes ikke nogen måde virkelig at stoppe din krops naturlige svedproduktion på, men du kan fjerne nogle af dine og din families uundgåelige svedpletter fra dagens løb. Selv hvis ikke du vasker dit tøj lige med det samme, så virker Vanish stadig på syv dage gamle pletter. Så behøver du ikke at vaske flere vaske end normalt.

Har du en plet, du vil af med, eller et Vanish-tip, du vil dele? Besøg Vanish Tipudveksling og del din viden om pletfjernelse eller find flere tips til, hvordan du tackler pletter. Bliv involveret her.