Sådan holder du dine hvide kraver hvide

De fleste tror, at mode skal være kompliceret, at det skal se ud, som om det hele er gennemtænkt - men den stil, der holder længst, er den enkleste: Et sæt sort tøj, jeans der sidder godt og/eller en ikonisk læderjakke.

Det, som de alle har til fælles, og som gør, at de holder fra sæson til sæson, er deres enkelthed. Den vigtigste byggesten i enhver garderobe er den, der oftest overses: den hvide skjorte. Det kan godt være du griner, men en hvid skjorte kan bruges til næsten ethvert tøjvalg og til enhver lejlighed. Den er behagelig, smart, pæn og passer til alt fra jakkesæt til jeans.

Den eneste ulempe ved hvide skjorter er, at de undertiden kan være ret svære at holde pæne og især at holde stoffet hvidt. Det kan være lettere at købe en ny skjorte end at forsøge at opretholde skjortens klassiske hvide look, men du vil blive overrasket over, hvor effektiv vores pletfjernere til tøj er.

Selvom de både er billige og findes overalt, passer de til næsten enhver stil. Du kan ikke gå helt galt i byen, når du matcher en hvid skjorte med forskellige stilarter, men der, hvor de fleste begår en fejl, er, når de ikke køber en skjorte med den rette pasform. Her er nogle af de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på, når du skal købe en skjorte, der passer netop til dig:

1. Der skal være plads til to fingre i kraven, når skjorten er knappet.

2. Den skal være så stram om håndleddet, at manchetknapperne skal knappes op for at få den af.

3. Ærmerne skal være så lange, at du kan løfte armene ud fra kroppen, uden at manchetterne trækkes ned på underarmen. Derudover skal de være så korte, at der ikke er mere end et par centimeter stof, der samler sig nær manchetten, når armene hænger ned.

4. Skulderpunkterne bør ikke nå længere ud end selve skuldrene på kroppen.

5. Der skal være plads over brystet og i livet til, at man kan tage fat i 2-8 cm stof (afhængigt af den ønskede pasform).

Den eneste ulempe ved den hvide skjorte er, at nogle har den opfattelse, at den kan være svær at holde ren. Men med Vanish Gold for Whites Oxi Action Pulver kan du holde dit hvide tøj hvidt og få dine hvide skjorter til at se friske og nye ud, hver gang du har dem på.