Pletter i alle regnbuens farver

Se hvordan du fjerner alle pletterne

Gennem historien har regnbuer været kilde til mange spekulationer – hvor de er uforklarlige. Regnbuer mystificerede i gamle dage som en pulserende vifte af farver, som var yderst sjælden at se i en gennemsnitlig persons levetid.

Selvom regnbuen er farverig, og ser smuk ud, så repræsenterer hver af de syv farver i regnbuen også nogle af de mest udfordrende pletter, som du kan støde på når det kommer til vasketøjet. Men du kan altid sove trygt og vide, at Vanish har det perfekte produkt som kan hjælpe dig, uanset farven på dine pletter.

 

Rød – Blodpletter
Uanset om du har formået at skære dig selv, ved at hakke gulerødder, eller dit barn er faldet, så er den første farveplet i regnbuen bestemt ikke en, du ønsker at se nogen steder. Den sædvanlige frygt er, at det kan give en plet tøj, hvis det ikke fjernes med det samme, men med Vanish, kan pletter, der er op til syv dage gamle stadig fjernes - selv de mere udfordrende af dem såsom blod.

Orange – Karrypletter
Alle karrykrydderier har en ting til fælles – Deres evne til at lave pletter på tøjet. På grund af de krydderier de indeholder, såsom gurkemeje og peber, så kan det føles som et mareridt, hvis du spilder noget af det på dit tøj. Det er ligemeget om du kan lide din karry mild eller stærk, Vanish ved at karrypletter kan altid fjernes.

Gul – Sennepspletter
Det er det perfekte tilbehør til burgere og hotdogs når man griller, men det spildes også nemt på tøjet. Der er ingen tvivl om, at så snart du ser at du har fået sennep på tøjet, så kommer der er et lille suk. Ligesom med karry, indeholder sennep også gurkemeje, som ganske vist giver et pop af farve til dit måltid, men det kan altså også lave en grim plet.

Grøn – Græspletter
Det kan være picnics, en hurtig omgang fodbold eller en anden aktivitet, på den ene eller anden måde så ender græspletter altid på knæ og albuer, som var de skabt for hinanden.

Blå – Blåbærpletter
Blåbær kan være en fantastisk tilføjelse til muffins og frugtsalater, men de kan også være med til at lave pletter, der kan være vanskelige at fjerne fra tøjet igen. De er fulde af antioxidanter, men saften i blåbær er også en dyb farve, som nemt kan ses, hvis du får det på tøjet. Besøg Vanish Tip Exchange video om, hvordan du fjerner blåbærpletter, eller del dine egne tips.

Indigo - Blækpletter
Hvis du er venstrehåndet, så kender du mere end nogen anden, den følelse ved at have udtværet blæk fra din friskskrevet side ned langs siden af din hånd og på dine skjortemanchetter. Blækpletter er ikke kun for venstrehåndede, man kan nemt glemme en utæt kuglepen i lommen, hvorfra blækken kan løbe ud i stoffet. Det virker måske som om løbet er kørt her, men Vanish Gold Oxi Action Gel garanterer nem fjernelse af dine blækpletter.

Lilla - Rødbedepletter
Med det stigende antal mennesker, der beslutter at spise sundere, så har rødbeder fundet vej ind i folks køleskabe, samt på deres tøj. Selv om rødbeder er sunde og tilføjer farve til ethvert måltid, kan de også plette tøjet - men rødbedepletter er ikke umulige at fjerne.

De syv farver i regnbuen kan være smukke, men det er pletterne som er forbundet med dem ikke. Vanish kan fjerne selv de mest vanskelige pletter såsom blod, sennep og rødbeder, så du får du mere tid til at beundre regnbuen på himlen, og ikke pletter i regnbuens farver på tøjet.