Pleje af håndtasken

 

Pleje
Alle har deres uundværlige produkter, som de kommer i tasken, men nogle af disse produkter kan forårsage pletter. Flasken her gør måske underværker for ansigtet, men kan den lække? Er låget på din lipgloss skruet godt nok på? Kunne der sive lidt olie ud fra salaten? En åben taske kan også blive endestationen for en kop flyvende kaffe, eller endnu værre rødbeder eller olie fra salaten. Hvis du passer godt på din taske, vil en del af disse pletter formentlig slet ikke være et problem. Så luk tasken og stil den under bordet, hvis en af dine venner er tilbøjelig til at være lidt klodset, og læg alle de ting, der kan være utætte ned i en plastikpose eller -beholder.

Rum og lommer
En ødelagt kuglepen, eyelinere eller anden kosmetik er eksempler på ting, der kan forårsage pletter i håndtasken. Hvis du sørger for, at dine ting er gemt sikkert væk, vil dette ikke ske. Kuglepenne kan opbevares i en sidelomme og makeup i sin egen kosmetikpung.

Hvad gør du hvis uheldet er ude?
Hvis tasken er lavet af sarte materialer såsom silke eller læder, kan en professionel rengøring selvfølgelig være den bedste måde at håndtere pletter på. Vand vil blot gøre det værre, og Vanish bør ikke anvendes på disse materialer. For andre typer materialer er det første skridt dog at fjerne pletten straks ved duppe på den med en våd klud eller køkkenrulle (måske har du allerede papirservietter i tasken). Det er afgørende for pletfjerningsprocessen, at du dupper væk fra pletten og trækker overskydende fugt væk, så pletten ikke spreder sig. Kom derefter en Vanish-opløsning af Vanish Gold Oxi Action Pulver på pletten og lad det trække i højst fem minutter. Skyl opløsningen af med vand, og pletten skulle gerne være forsvundet.