Pleje af dit vinterhvide tøj

 

Hvidt tøj kan være et modigt valg uanset årstiden. Hvidt tøj kan især være problematisk om vinteren på grund af mudder, vådt vejr, frost og alt det, der følger med. Uanset om du er på skiferie eller ude på en gåtur i parken eller skoven en kold morgen, så vil dit hvide tøj konstant være i fare for at blive ramt af vinterrelaterede pletter. Vi har alle prøvet at komme gående ned af en travl gade i silende regn kæmpende med en paraply, da en bil pludselig kører forbi og sender en kaskade af beskidt vand og mudder op på dit rene tøj. Det er en af vinterens mange glæder! Mudder og regn er dog ikke de eneste pletter, som kan true dit tøj om vinteren. Gløgg og juleøl bliver mere og mere populært især omkring juletid. Disse drikke kan udgøre en risiko for dit tøj. Det kolde vintervejr gør det hyggeligt at sidde inde foran pejsen med en varm drik. Desværre kan varme drikke som kaffe og varm chokolade efterlade pletter, som er svære at fjerne.

Tænk hurtigt

Hurtig handling er nøglen til at håndtere svære pletter. Prøv at gøre pletten våd med en fugtig klud og dup pletten (gnid ikke, da den så vil sprede sig). Hvis du handler hurtigt nok, får pletten ikke tid til at tørre ind, og der er større sandsynlighed for, at dit hvide tøj fortsat vil være hvidt.

Brug det rette værktøj.

Vanish-produkter er udviklet til de sværeste pletter. Vi er stolte over at have udviklet en række produkter, som har specifikke egenskaber og som er skræddersyet til dine behov. I dette tilfælde er Vanish Oxi Action Crystal White den rette løsning til vinterhvidt tøj.

 

Så her har du løsningen til at kunne foretage dristigste tøjvalg og gøre selv de mørkeste vinterdage lidt lysere.