Morgenen efter aftenen før - de 10 bedste tips til rengøring efter nytårsfesten

Du føler måske, at du har brug for en udrensningskur efter julens fester, men dit hus vil have endnu mere brug for det efter den fantastiske nytårsfest. Følg de simple trin nedenfor for at bringe dit hjem tilbage i topform på ingen tid.

Åbn vinduerne
Frisk luft renser huset for stanken af alkohol og mad. Det kan også udvirke mirakler på enhver antydning af tømmermænd.

Snusket tøj
Beskyt dit tøj (måske dit nattøj) ved at tage forklæde og gummihandsker på.

Gem resterne
Der er måske stadig nogle madrester tilbage, som sagtens kan spises. Saml dem sammen og gem dem i køleskabet, så du kan få lidt lækkert efter rengøringen. Du er sikkert ikke i humør til selv at gå i gang med det store måltid.

Genbrug
Saml alt sammen, som stadig indeholder mad eller drikke, for at undgå yderligere spild og pletter. Du kan bruge en spand, så du slipper for at gå frem og tilbage til køkkenet. Sæt flasker, dåser, pap eller plastik til side til genbrug - det er en god måde at komme i gang med oprydningen på.

Glas
Saml alle glassene sammen på en bakke dækket af en fugtig klud, så de ikke glider. Du kan brug spanden igen til sjatter. Sæt opvaskemaskinen i gang med alle glassene eller vask dem op i hånden og lade dem tørre på et rent viskestykke ved siden af vasken.

Service og bestik
Læg al det snavsede service og bestik i blød i vasken, så eventuelle madrester, som har sat sig fast i løbet af natten, kan blive opblødt.

Pletfjerning
Det kan nok ikke undgås, at du må fjerne madpletter på tæppet eller pletter fra drikkelse på din yndlingsdug. Find Vanish-pletfjerneren frem og gå straks i gang for at opnå det bedste resultat.

Tid til støvsugning
Støvsug hele festområdet grundigt. Dette er det perfekte tidspunkt til at prøve vores nye Vanish Power Powder, som kan fjerne pletterne eller den dårlige lugt fra tæpperne. Det fugtige pulver er med til at fjerne genstridig snavs, lugt og støv, som er fanget dybt nede i tæppet.

Lad opvaskemaskine gøre arbejdet
Sæt glassene på plads og fyld opvaskemaskinen med det service og bestik, som du lagde i blød.

Giv fladerne en tur
Slut arbejdet af med at tørre alle overflader med et universalrengøringsmiddel og vaske hårde gulve for at fjerne klistrede pletter. Så er du færdig!