Knyt Bånd Til Dit Barn

Der er en mærkbar forskel på den måde, børn bruger deres tid på i dag og så på den måde, de gjorde det i 1990’erne. Børn, såvel som voksne, bruger i mere tid på deres smartphone og andre apparater, hvilket kan have indflydelse på den tid, du bruger med dit barn.

Her er nogle af de måder, du kan knytte bånd til dine børn på – væk fra skærmen. Og du kan være sikker på, at lige meget hvor snavset det end bliver, så vil Vanish være der til at hjælpe med at fjerne dagens pletter.

Hobbyer

Du kan knytte tættere bånd til dit barn på mange forskellige måder, så det er vigtigt, at I begge to har det sjovt.

Selvom børn har det med at være fulde af krudt, så lærer de også hurtigt. Derfor burde det ikke være den helt store udfordring at finde noget, de kan blive optaget af.

Alt afhængig af sæsonen, er frugtplukning ofte noget for alle. Det er ikke blot lækkert med frisk frugt, men det giver også en sjov dag udenfor huset – med en sød belønning i enden.

Du kan også overveje kunst- og håndarbejde som en kreativ og sjov måde at være sammen med dit barn på.

For at undgå pletter er det måske en god ide at dække alle tæpper og dit eget tøj til, men hvis der alligevel skulle opstå beskidte pletter, så er det heller ikke jordens undergang.

Mad

Mad er med sikkerhed en god måde at knytte tættere bånd på. Hvad enten I bager eller laver aftensmad sammen, så tag dit barn med i køkkenet og lad dem være din egen lille køkkenassistent. Betalingen kan være den første friske bolle, som kommer ud af ovnen, eller måske kan de endda få lov at slikke chokoladen af kage-skeen. Din egen lille kok vil med sikkerhed glædeligt assistere.

Sport

Det vil hjælpe både dig og dit barn med at holde sig sund og rask, men det kan måske alligevel være svært at komme i tanke om sjove sportsaktiviteter, hvor I begge kan være med.

De fleste forældre vil formentlig lære deres børn at cykle, men ligesom med de fleste andre ting, så er det en læreproces. Modsat en række andre aktiviteter, så afhænger cyklingen af, om dit barn er i stand til at holde balancen på cyklen. Men den dag det så lykkes, kan I som familie tage rundt til en række flotte steder sammen.

Det er bedst at øve sig på bløde underlag som græs, så dine børn ikke får alt for mange hudafskrabninger, når de falder ned fra cyklen. I det mindste ved du så, at Vanish står klar til at fjerne eventuelle blodpletter, der måtte opstå som et resultat af cykelprøvelserne.

Film

Du er selvfølgelig forælderen, men inderst inde bærer enhver voksen en barnlig sjæl i hjertet, hvilket er perfekt, når du skal se film med dit barn. Det behøver imidlertid ikke at betyde, at du er nødt til at tage dem med i biografen og punge ud for en masse lækkerier i den anledning. Hvorfor ikke gå i den lokale købmand og købe en pose popcorn i stedet? Træk gardinerne for og lad dit barn vælge filmen.

I kommer måske ikke ud, men der er noget smukt og komfortabelt i at gøre det derhjemme, hvor du kan gå i køkkenet efter flere snacks eller trykke på pauseknappen, hvis der er brug for en toiletpause.

En dag i parken                         

Børn elsker at løbe omkring, lege og have det sjovt – og nogle gange blive beskidte – men i nogle tilfælde kan de også komme til skade. Selv i parken kan der opstå uheld. Det kan være et fald eller et slag, og det er generelt ikke unormalt for et barn at få åbne sår. Det er altid bedst at være forberedt med en førstehjælpskasse i bilen eller klapvognen, så man undgår at såret bliver inficeret. Samtidig kan man tørre blod væk og dermed undgå pletter. Uanset hvor snavsede eller svedige du og dit barn bliver, så vil Vanish fjerne pletterne efter en lang dag med leg.

Der er så mange ting, du og dit barn kan lave sammen, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan pletter på tøjet kan påvirke den tid, du bruger med dit barn. Vanish kan hjælpe dig med at fjerne de pletter, du får fra en lang dag, hvor du knytter tættere bånd til dit barn.

Har du en plet, du vil af med, eller et Vanish-tip, du vil dele? Besøg Vanish Tipudveksling og del din viden om pletfjernelse eller find flere tips til, hvordan du tackler pletter. Bliv involveret her.