Hvordan er din makeup-rutine?

Makeup er en del af mange kvinders daglige rutine – hvad enten det er det første de gør, når de står op, eller om de multitasker på busturen til arbejde, så er der altid en risiko for spild og snavs.

Få ved det formentlig, men makeup-pletter kan teknisk set karakteriseres som olie- og fedtpletter på grund af dets ingredienser – men bare tag det roligt. Du kan Vanish dem!

Her er fire typer af makeup-læggere, du måske har stødt på:

Morgenmennesket

Hun møder måske ikke altid ind til tiden, men hun står altid tidligt op, så der er rigelig med tid til at lægge makeuppen, så det matcher den standard, hun finder helt perfekt.

Hun ønsker højst sandsynligt at lægge makeup i badeværelset, hvor hun kan tørre alt, der spildes eller tabes væk  – enten med et håndkæde eller med ærmet – men det er bare ikke ret praktisk, da lyset på badeværelset kan være vildledende.

Derfor vil hun enten sidde på gulvet eller på sengen og lægge makeup, hvilket efterlader en risiko for at spilde foundation eller tabe mascaraen på sengetøjet eller gulvtæppet. Den tidlige morgen kan nemt være spildt, når hun i stedet skal forsøge at fjerne friske pletter og dermed kommer sent ud ad døren. Det er bare endnu en af dens slags dage i Morgenmenneskets liv.

Pendleren

Uanset om hun står op eller sidder ned, så forstår ingen rigtig, hvordan Pendleren undgår at have læbestift i hele hovedet eller eyeliner i øjet.

Pendleren formår på en eller anden måde oftest ikke blot at droppe pudder på sig selv, men også at få det på sidemandens bukser.

Selvom det kan være irriterende, så kan man ikke undgå at stirre beundrende mens pudderen flyver gennem luftet og nænsomt tager plads på alle, det kommer i kontakt med.

Tidsrøveren

Hun hamstrer altid tid foran spejlet imens du forsøger at presse dig frem imellem hende og den næste person i køen for at komme til vasken og vaske dine hænder – hvis du da ellers kan nå vasken.

Nogle gange har Tidsrøveren stillet sin taske på den eneste anden ledige vask, så du må bare vente tålmodigt bag to andre mennesker, før du rent faktisk får mulighed for overhovedet at vaske dine hænder. Hun forstår først, at hun står i vejen for andre, når nogen giver hende en albue i siden, så hun taber mascaraen nedover sin ”hvidere end hvide” T-shirt.

Makeup-artisten

Det er næsten sikkert, at hun har lagt makeup hver dag i årevis, og Makeup-artisten perfektionerer mere eller mindre kunstformen.

Hun formår ikke blot at bevæge sig rundt uden overhovedet at have brug for at ændre på noget, men hun er også dygtig til lynhurtigt at ændre makeuppen, så den passer til omstændighederne.

Den eneste ulempe er, at hun på grund af alle sine hurtige skift ikke er immun overfor en af de mest frygtede pletter: læbestiften. Hvad der blot gør det endnu værre, er, at de altid opstår steder som på kraver eller ærmer, hvor hun ikke opdager dem før det er for sent.

Hvad enten du er Morgenmennesket, Pendleren, Tidsrøveren eller Makeup-artisten, så er der altid en risiko for at du støder på makeup-pletter.

Frygt ikke, da Vanish Gold Oxi Action Pulver kan fjerne dem – selv hvis pletten har tørret ind i op til syv dage. Dermed behøver du ikke at gå på kompromis med dine rutiner.

Har du en plet, du vil af med, eller et Vanish-tip, du vil dele? Besøg Vanish Tipudveksling og del din viden om pletfjernelse eller find flere tips til, hvordan du tackler pletter. Bliv involveret her.