Hovedrengøring af dit hjem inden en stor begivenhed

Når skal holde en begivenhed, så vil du være sikker på at alting er perfekt, alt fra gulv og til loft. Ingen vil bruge al deres tid, energi og penge på at rengøre deres hjem, især når denne begivenhed højst sandsynligt vil rode hjemmet til igen.

Her er der et par ting du skal overveje når du laver hovedrengøring inden din begivenhed.

 

Planlægning
Hovedrengøring af hele dit hjem er en stor opgave i sig selv, og der er ikke noget værre end at have et helt hus at rengøre og ikke at vide, hvor du skal begynde. Der er meget der skal ordner, og som med hvilken som helst stor opgave, er planlægning nøglen. Hvis du har en travl hverdag, eller deler arbejdsbyrden, så kan planlægning gøre det nemmere at holde styr på, hvad der er blevet gjort, hvad der skal gøres, og hvem der gør hvad.

Afstøvning & Støvsugning
Det kan gøre rengøringen lettere, hvis du kommer af med overskydende støv på overflader, tæpper, gardiner eller i andre skjulte hjørner. Det kan også spare dig fra dobbeltarbejde, så støvet ikke flyver tilbage på gulvet.

Tæpper
Tæppet ses ikke som hjertet i hjemmet, men alligevel er det en af de ting, der bliver lagt brugt flittigt hver dag, og selv om det kan se ud som om at støvsugning er nok, så er det ikke nok til at rense tæppet. Vanish har en række produkter, der effektivt kan rense dit tæppe, fjerne dyrehår og slippe af med pletter, så du sikrer dit tæppe er klar til dine gæsters ankomst.

Hvis du for nyligt har rengjort dit tæppe og har lagt mærke til et par pletter nogle bestemte steder, så behøver du ikke rengøre hele tæppet, men du kan blot bruge Vanish Oxi Action Powerspray Sofa & Tæpper. Med 30 sekunders action, er det effektivt mod de pletter du kan støde på.

Sofaen
Pletter på sofaen kan være skræmmende, især hvis du ikke er sikker på hvilken plet det er eller hvordan den overhovedet kom, men de er ikke umulige at fjerne. Vanish er effektivt til fjernelse af pletter på møbelstof. Sofaen er også et samlingspunkt når man har familie og venner på besøg, derfor er det vigtigt at sofaen ser godt ud, for at dig og dine gæster kan være komfortable i sofaen på alle tidspunkter.

At få dit hus til at se godt ud, behøver ikke at være stressende. Ved at bruge Vanish, og planlægning, vil du være i stand til at fjerne enhver plet din familie kaster mod dig, eller på gulvtæppet. Vanish fjerner selv de mest genstridige pletter, så du ikke behøver at bekymre sig om pletter i løbet af festen.