Ofte stillede spørgsmål

Vælg kategorier, som du har spørgsmål til

1. Hvordan bruger jeg Vanish?

Hvert produkt har en detaljeret brugsanvisning. Læs anvisningen på bagsiden af pakken eller gå til produktsiden på vores hjemmeside.

2. Kan jeg bruge Vanish til tæpper?

Vanishs produkter til tæpper og betræk må ikke anvendes til fløjl, brokade eller materialer, som ikke er beregnet til våd rengøring. Læs mere på siden om det specifikke produkt.

3. Kan jeg erstatte mit vaskemiddel med Vanish-produkter?

Nej, du skal fortsætte med at bruge dit sædvanlige vaskemiddel. Vanishs produkter er formuleret til at virke sammen med dit vaskemiddel, men ikke som en erstatning af det.

4. Kan jeg fjerne pletter fra uld eller silke med Vanish?

Vores gelprodukter kan bruges til både uld og silke. Følg altid vaskeinstruktionerne på dit tøj. For detaljeret information læs mere på siden om det specifikke produkt.

5. Påvirker Vanish farverne på mit tøj?

Du kan trygt bruge Vanish til dit tøj, uden det påvirker farverne. Hvis du skulle være i tvivl, om du kan bruge Vanish til dit tøj, kan du altid teste det på et lille område først.

6. Kan jeg bruge blegemiddel med Vanish-produkter?

Vi anbefaler ikke, at man bruger blegemiddel sammen med Vanish-produkter. Hvis du ønsker at få dine hvide materialer endnu hvidere, anbefaler vi i stedet, at du bruger Vanish Oxi Action Crystal White-produkterne.