Tomatsauce på hvidt tøj

Sådan fjernes pletten

Til HVIDT TØJ anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat

Tomatsauce pa toj - Hvidt toj

 

Vanish Gold for Whites Pulver

Iblødsætning

1:

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Oxi Action Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Oxi Action Pulver.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Her er vores bedste tip til at fjerne tomatsaucepletter: Skyl omgående pletten med koldt vand for at undgå, at den tørrer ind; hvis den først får lov at tørre, bliver den sværere at fjerne.

Tag en ren, fugtig klud eller køkkenrulle og dup den på tomatsaucepletten, indtil du har fjernet så meget som muligt. Skyl det berørte område med koldt vand, hvis det er muligt.

Når du har købt Vanish, skal du følge anvisningerne ovenfor for at få pletten helt af.

Populære artikler

Der er nok ikke nogen, der helt slipper udenom de frygtede pletter fra tomatsauce. Italiensk mad, måske spaghetti med kødsauce, og en hvid trøje; en klassisk kombination med katastrofalt resultat! Heldigvis kan Vanish Gold Oxi Action Pulver hjælpe til med at fjerne pletten hurtigt og nemt. Din trøje vil blive så god som ny, så fortvivl ikke!