Rødvin på tæpper

Sådan fjernes pletten

Vanish Powerspray sofa og tæpper

Rodvin pa tæpper

Van Carpet

Vanish Oxi Action Carpet Care 500ml

Vanish Powerspray sofa og tæpper

Ved frisk plet:

sug overskydende væske op med køkkenrulle eller et bomuldshåndklæde og spray derefter produktet på pletten og lad det sidde i maks. 5 minutter. Sug derefter op igen med en ren, absorberende klud.

Ved en tør plet:

spray produktet på, lad det virke i maks. 5 minutter og sug derefter op med en ren, absorberende klud.

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne rødvinspletter er, at du ikke må lade den tørre ind!

I det øjeblik det bliver synligt, at der er kommet en plet, skal der gøres noget, da den bliver sværere at bekæmpe senere.

Strø salt på pletten så hurtigt som mulig for at suge rødvinen op. Støvsug eller dup det af med en tør klud. Pas på ikke at sprede pletten ud over et større område på tæppet.

Dup området med rødvinspletten igen med et nyt stykke køkkenrulle fugtet med vand. Gentag trin 2, hvis det er nødvendigt

Brug Vanish Powerspray sofa og tæpper hurtigst muligt for at fjerne den resterende plet.

Populære artikler

Rødvinspletter på tæppet synes at forekomme til de fleste selskaber, når festlighederne tager til, og nogen vælger et glas. Ved første øjekast ser det ud, som om tæpper er ødelagt for altid, men fortvivl ikke, Vanish Powerspray sofa og tæpper hjælper dig med at gøre dit tæppe fint igen.