Rødbedepletter på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Til hvidt tøj anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat og til kulørt tøj anvendes Vanish Gold Pulver

Rodbedepletter pa tojet - Kulort toj

 

xx

Vanish Oxi Action Powder 470g

Danmarks bedst sælgende pletfjerner*

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Iblødsætning

1:

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Oxi Action Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Gold Pulver.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne rødbedepletter er at reagere hurtigt. Rødbede er en genstridig plettype, som bare bliver sværere at fjerne med tiden.

Forsøg at skylle pletten med koldt vand og sug derefter så meget op som muligt.Når du har købt Vanish, skal du følge instruktionerne ovenfor for at fjerne pletten helt.

Populære artikler

Rødbedepletter kan være et rent mareridt. Især når det gælder en hvid trøje! Det er næsten som at blive straffet for at spise en sund salat. Med Vanish Oxi Action-produkter behøver du ikke bekymre dig om rødbedepletter. Vanish kan klare dem nemt og hurtigt.