Rød frugtjuice på hvidt tøj

Sådan fjernes pletten

Til HVIDT TØJ anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat og til KULØRT TØJ anvendes Vanish Gold Oxi Action Pulver

Rod frugtjuice pa toj - Hvidt toj

 

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Iblødsætning

1

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Oxi Action Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Oxi Action Pulver.

Vigtigt::

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne pletter fra rød frugtjuice er at væde en klud med koldt vand, så snart du opdager pletten, og skrubbe forsigtigt på pletten. Lad den herefter tørre.Treat stain as quickly as possible.

Behandl pletten så hurtigt som muligt.

Lad pletten være i mindst 5 minutter, før du skyller med varmt vand fra plettens bagside over vasken. Hvis du gør vandet så varmt som muligt, vil det arbejde pletten tilbage ud gennem stoffet.

Skyl grundigt.

Trivia

Dette er en plet fra garvesyre, som er et indholdsstof i frugten, som ofte viser sig som farve i slutproduktet. Nyligt opståede garvesyrepletter går som regel af i vask, hvis tøjet vaskes med vaskemiddel ved højeste anbefalede temperatur for materialet.

Populære artikler

Frugtjuicepletter er meget almindelige og kan opstå på ethvert tidspunkt af dagen, både på arbejdet og hjemme. Mange opfatter frugtjuicepletter som permanente og tøjet som ødelagt, men Vanish Oxi Action kan faktisk fjerne dem ret nemt. Følg instruktionerne nedenfor for det bedste resultat.