Rød frugtjuice på tæpper

Sådan fjernes pletten

Vanish Powerspray sofa og tæpper

 

Rod frugtjuice pa tæpper

 

Van Carpet

Vanish Oxi Action Carpet Care 500ml

Vanish Powerspray sofa og tæpper

Iblødsætning

Ved frisk plet:

Ved frisk plet: sug overskydende væske op med køkkenrulle eller et bomuldshåndklæde og spray derefter produktet på pletten og lad det sidde i maks. 5 minutter. Sug derefter op igen med en ren, absorberende klud.

Ved en tør plet:

spray produktet på, lad det virke i maks. 5 minutter og sug derefter op med en ren, absorberende klud.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne frugtjuicepletter er, at du ikke må lade den tørre ind! Behandl pletten så hurtigt som muligt for at undgå, at den tørrer ind.

Vores bedste tip til at fjerne pletter fra frugtjuice er at væde en klud med koldt vand, så snart du opdager pletten, og skrubbe pletten på tæppet. Lad den herefter tørre

Skyl det plettede område med koldt vand og sug væsken op.

Brug Vanish Powerspray sofa og tæpper hurtigst muligt for at fjerne den resterende plet.

Trivia

Dette er en plet fra garvesyre, som er et indholdsstof i frugten, som ofte viser sig som farve i slutproduktet. Friske garvesyrepletter kan som regel fjernes, hvis de behandles hurtigt.

Populære artikler

Børn er utroligt godt til at spilde frugtjuice på tæpper. Disse plettyper kræver øjeblikkelig handling, inden de bliver til de frygtede "indtørrede" pletter. Heldigvis kan Vanish Powerspray sofa og tæpper hjælpe med at fjerne frugtjuicepletten, uanset om det er en frisk eller indtørret plet, som ikke er blevet behandlet.