Motorolie og fedt på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Til hvidt tøj anvendes Vanish Oxi Action Crystal White Gel for et ekstra skinnende resultat og til kulørt tøj anvendes Vanish Oxi Action Gel

Motorolie og fedt pa toj - Kulort toj

 

Vanish Oxi Action Gel

Iblødsætning

1:

Bland 33 ml Vanish Oxi Action Gel med 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad genstanden ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Placer beholderen med 33 ml i vaskemaskinen og vask med dit normale vaskemiddel.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

1. Hvis du skulle blive udsat for en motorolieplet, anbefaler vi, at du behandler pletten straks og grundigt med varmt vand.

2. Skrab så meget fedt eller motorolie af som muligt med en ske, men vær forsigtig med ikke at trykke for hårdt.
Dup fedtpletten med køkkenrulle med en opadgående bevægelse, indtil du ikke længere ser synlige spor af pletten på køkkenrullen. Hvis du er hjemme, skal du følge ovenstående anvisninger for de bedste resultater.

Trivia

Pletter fra fedt og motorolie kan være besværlige at fjerne, fordi de typisk har en tyk konsistens og mørk farve. Afhængigt af materialet og hvor længe pletten har siddet uden behandling, kan det være svært at få den helt af. Heldigvis er det muligt at fjerne pletter fra fedt og motorolie med Vanish Oxi Action Gels særlige formulering.