Misfarvning af hvidt tøj - Løsning 1

Sådan fjernes pletten

Det er ikke usædvanligt for hvide tekstiler, at de mister deres glans over tid, og de fleste gange, er det ikke din skyld. Der findes dog en løsning. Uanset om det bare er en enkelt plet eller dit hvide tøj generelt er begyndt at blive gråligt, så er Vanish alt hvad du behøver for at bevare tøjet hvidt og glansfuldt.

Du kan bruge Vanish Gold for Whites Pulver eller Vanish Gold for Whites Gel for at få et hvidt boost.

Misfarvning af hvidt tøj - Losning 1

 

Vanish Gold for Whites Pulver

Trin 1:

Tilføj en skefuld af Vanish Gold for Whites Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°C).

Trin 2:

Læg tøjet i blød i maks. 6 timer.

Trin 3:

Tilføj en skefuld af Vanish Gold For Whites Pulver i din vaskemaskine, ud over dit normale vaskemiddel, og vask som sædvanligt.
Hvis du fortrækker at bruge flydende vaskemiddel fremfor pulver, kan du anvende Vanish Gold for Whites Gel.

Vanish Gold for Whites Gel

Trin 1:

For at forbehandle, påfør den flydende gel direkte på pletten og gnid forsigtigt med bunden af vaskekapslen. Lad gelen sidde på pletten i maks. 10 minutter.

Trin 2:

Tilføj 120 ml af gelen i 4 liter vand og læg tøjet i blød i maks. 6 timer.

Trin 3:

For et ekstra boost under vasken, kan du tilføje 120 ml (til hårde indtørrede pletter) / 60ml (til normale pletter) af Vanish Gold for Whites Oxi Action gel til din vask.

Trin 4:

Trin 4: Vask som du plejer med dit sædvanlige vaskemiddel.
Hvis du foretrækker at bruge en flydende gel fremfor pulver kan du bruge Vanish Gold for Whites Gel, som også kan hjælpe med at gøre dit hvide tøj hvidere og fjerne pletter på bare 30 sekunder.

Løste dette dit pletproblem?

Hvide facts & Tips

Hvad er det med hvidt tøj, som vi elsker så meget?

  • Hvidt tøj går til stort set alt. Uanset om det er en helt hvid skjorte, undertøj, håndklæder, sengetøj eller et sjovt alternativ til den lille sorte kjole, så har vi alle noget hvidt i garderoben, som vi gerne vil have forbliver skinnende hvidt! 
    Især om sommeren, bliver hvidt tøj brugt oftere end mørkt tøj, med den overbevisning om, at hvidt tøj afspejler solen.

 

Hvorfor bliver hvidt tøj gråt?

  • Det er ikke svært at se forskel mellem nyt strålende hvidt tøj og hvidt tøj som er falmet og blevet grå i farven. Ved regelmæssig slitage og vask, hændelige pletter og endda også forurening, vil dit hvide tøj næsten altid miste glansen over tid.

Hvordan vasker man hvidt tøj?

  • Vask altid hvidt tøj for sig selv.Selvom du måske føler, at det er mere bekvemt at vaske alt dit tøj sammen, er det meget sandsynligt, at ved at blande dit hvide tøj med det farvede tøj, risikeres det, at farverne fra det farvede tøj overføres til det hvide tøj.

Hvordan får man tøjet hvidere?

  • Mens der er mange alternative metoder, der siges at kunne hjælpe med at lysne dit tøj, kan nogle af dem være ret skadelige for tøjet. Derfor er det bedst at bruge et produkt, som er specielt lavet til at fjerne gråligt skær og lysne tøjet, som Vanish Gold for Whites Pulver.

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Populære artikler

Alle hvide stoffer, både tøj og sengetøj, har en tendens til at blive grålige, glansløse og snuskede over tid. Dette sker som følge af en kombination af sved, almindelige pletter og gentagen vask. Men frygt ikke, for Vanish Gold for Whites fjerner pletter og gør hvide materialer op til 3 nuancer hvidere, så de bliver så gode som nye!