Mayonnaise på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Til hvidt tøj anvendes Vanish Oxi Action Crystal White Gel for et ekstra skinnende resultat og til kulørt tøj anvendes Vanish Oxi Action Gel

Mayonnaise pa tojet - Kulort toj

 

Vanish Oxi Action Gel

Iblødsætning

1:

Bland 33 ml Vanish Oxi Action Gel med 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Placer beholderen med 33 ml doseringen i vaskemaskinen og vask med dit normale vaskemiddel.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Mayonnaise er en oliebaseret madplet. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at behandle pletten hurtigst muligt. Oliebaserede pletter kan være genstridige, når de tørrer ind. Det kan blive nødvendigt at gentage pletfjerningsprocessen et par gange, før tøjet bliver helt rent igen.

Fjern så meget overskydende mayonnaise som muligt med en stump kniv eller en ske. Skyl pletten under koldt vand i et par minutter. Når du har fundet Vanish frem, skal du derefter følge anvisningerne ovenfor for at få pletten helt af.

Populære artikler

Mayonnaise er lækkert og giver maden ekstra smag, men hvis du får det på tøjet, kan det give meget grimme pletter. Bare rolig - Vanish kan hjælpe dig med at fjerne disse pletter, så tøjet bliver så godt som nyt.