Makeup på hvidt tøj

Sådan fjernes pletten

Til hvidt tøj anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat 

Makeup pa tojet - Hvidt toj

Vanish Gold for Whites Pulver

Iblødsætning

1:

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2:

Lad tøjet ligge i blød i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Gold for Whites Pulver.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

 Ofte vil makeuppletter efterlade et svagt olieret mærke, hvis det fjernes uden vaskemiddel. Husk at tjekke for dette, før du tørrer det plettede materiale. Ellers bliver pletten meget svær at fjerne efterfølgende.

Fjern tørre makeuppletter som øjenskygge og blusher ved at børste pulveret forsigtigt af tøjet. Vær forsigtig med ikke at tvære pletten yderligere ud.
Brug rent vand til at skylle med, og dup med en ren klud eller serviet for at suge så meget af pletten op som muligt. Er du hjemme kan materialet efterfølgende vaskes med 33ml Vanish Oxi Action Gel.

 

Populære artikler

Alle, som har brugt makeup, har oplevet makeuppletter. Der er to typer af pletter fra makeup: tørre pletter fra pudder og olierede pletter fra eksempelvis foundation. Hvis du har Vanish Oxi Action Pulver i hjemmet, burde det ikke være noget problem at fjerne makeuppletter på tøjet.