Madolie på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Til HVIDT TØJ anvendes Vanish Oxi Action Crystal White Gel for et ekstra skinnende resultat og til KULØRT TØJ anvendes Vanish Oxi Action Gel

Madolie pa toj - Kulort toj

 

Vanish Oxi Action Gel

Iblødsætning

1

Bland 60 ml Vanish Oxi Action Gel med 4 liter varmt vand (maks. 40°).

2

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3

Placer beholderen med 60 ml doseringen i vaskemaskinen og vask med dit normale vaskemiddel.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne olie- og fedtpletter er at gå i gang med det samme! Olie- og fedtpletter bliver langt sværere at fjerne senere, hvis du ikke behandler dem med det samme de kommer i kontakt med tøjet.

Tag en ren, fugtig klud eller køkkenrulle og dup den på oliepletten i et par minutter. Vær forsigtig med ikke at tvære pletten ud.
Følg Vanish-anvisningerne ovenfor.

Populære artikler

Pletter fra madolie og olivenolie på tøj og tæpper er en hyppig forekomst. Mange ender med at smide tøjet ud (især hvidt) på grund af disse køkkenpletter, der opstår i hverdagen. Med Vanish Oxi Action i køkkenskabet kan du imidlertid være sikker på, at du nemt kan komme af med oliepletterne. Oxi Action er udviklet til bogstaveligt talt at løfte pletten ud af stoffet.