Is på kulørt tøj

Sådan fjernes pletten

Til HVIDT TØJ anvendes Vanish Gold for Whites Pulver for et ekstra skinnende resultat og til KULØRT TØJ anvendes Vanish Gold Oxi Action Pulver

Is pa toj - Kulort toj

xx

Vanish Oxi Action Powder 470g

Danmarks bedst sælgende pletfjerner*

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Iblødsætning

1:

Opløs 1 skefuld Vanish Gold Oxi Action Pulver i 4 liter varmt vand (maks. 40°)

2:

Lad tøjet ligge i blød i 1 time (maks.) for kulørt tøj eller i op til 6 timer (maks.) for hvidt tøj.

3:

Vask som sædvanligt med vaskemiddel og tilsæt endnu en skefuld Vanish Oxi Action Pulver.

Vigtigt:

Følg altid brugsanvisningen på Vanish-emballagen. Må ikke anvendes på uld, silke og læder. Må ikke anvendes på overfladebehandlede overflader - f.eks. træ, metal etc.

Løste dette dit pletproblem?

Fandt du ikke den løsning du søgte?

Tips

Hvis du ikke har et Vanish-pletfjerningsprodukt ved hånden, så fortvivl ikke. Vi kan stadig give dig nogle nyttige tips til pletfjerning. Vanish kan også behandle pletter, selvom de er tørret ind.

Vores bedste tip til at fjerne ispletter er at gennemvæde pletten i koldt vand og forsigtigt bruge en køkkensvamp, før materialet lægges i vaskemaskinen. Husk at vandet skal være koldt, da varmt vand kan reagere med proteinet i isen, så pletten bliver sværere at fjerne.

Fjern forsigtigt overskydende is og brug så en ren, fugtet klud eller køkkenrulle og dup pletten indtil du har fjernet så meget som muligt. Når du har købt Vanish, skal du følge anvisningerne ovenfor for at få pletten helt af.

Populære artikler

Ispletter kan hurtigt ændre dagens højdepunkt til dagens lavpunkt! Bare rolig, med Vanish Oxi Action Pulver i køkkenskabet fjerner du hurtigt og nemt pletterne - så du fortsat kan nyde sommeren!