Sådan laver du den perfekte sportsdag for børn

Når sommeren kommer, er det en rigtig god mulighed at gå udenfor og lege i haven. Med en sommer med store sportsbegivenheder, er en mini sportsdag for dine børn og deres venner er en fantastisk måde at tilskynde dem til at blive bedre holdspillere og være aktive.

Børn bliver let beskidte og der er ingen tvivl om, at under sportslige aktiviteter, vil dine børn komme til at ende op med pletter på deres tøj. Men du behøver ikke bekymre dig om pletterne, mens børnene har det sjovt, Vanish vil være der til at fjerne pletterne når dagen er forbi.

Der er flere måder at skabe den perfekte sportsdag for dine børn, her er nogle af de måder, hvorpå du kan få det meste ud af dagen:

 

Alle fortjener en medalje!

Selv hvis medaljerne tildeles ved afslutningen af aktiviteterne, kan det være en god ide at lave dem i begyndelsen, mens børnene stadig er rolige og fokuserede.

Trin 1: For at sikre, at alle medaljer bliver i samme størrelse, kan du forberede den grundlæggende medaljeform, ved at tegne omkring en kop og klippe efter, for at få en perfekt cirkel.

Trin 2: Børn er fantasifulde, så give dem alt hvad du kan finde på, til at dekorere deres medaljer, for eksempel kuglepenne, bånd, stjerner og noget, der glitrer, og lad så deres fantasi folde sig ud.

Trin 3: Når alle medaljerne er dekoreret og tørre, så kan du laminere medaljerne, for at sikre holdbarheden, til sidst laver du et hul i toppen og trækker tager et bånd igennem – Så er dine medaljer klar.

Du kan arrangere en mini fodboldkamp

Det behøver ikke at være en 11-mands kamp, der varer 90 minutter, men måske to hold på fire eller fem spillere, det kan nemt planlægges i din baghaven eller i en park. Børn er som regel fulde af energi, så en 20 minutters kamp, bør ikke være alt for hårdt for dem. Planlæg en 10 minutters pause i midten, og få dem til at skifte side, når pausen er forbi, og så begynder det pludselig at føles som en rigtig fodboldkamp.

Kapløb

Er den nemmeste begivenhed at planlægge. Uundgåeligt, kan det ske at nogen vil falde, så sørg for at tjekke jorden grundigt, der hvor børnene skal løbe, og fjerne de ting, der potentielt kan skade dem. Derefter skal du bruge to voksne, til stå med et stykke bånd for at markere målstregen, som vinderen skal løbe gennem. Klar, parat, start!

Kuglestød (uden fare)

Ærteposer er en langt sikrere og lettere erstatning, som dine børn kan kaste med, i stedet for en kugle. Hvis du kan få fat i flere forskellige farvede ærteposer og derefter tildele hvert barn en farve, så kan i se hvem der kommer på første, anden og tredje pladsen.

Stafetløb

Det er en af ​​de sjove lege, hvor samarbejde er et must, som gør det til en god måde at slutte dine spil af på, før din medaljeceremoni. Afhængigt af hvor mange børn, der er involveret, skal du finde ud af hvordan du skal opdele dine hold og give dem en form for stafet, som de kan løbe med, uden at den kan komme til at skade dem, når de giver "stafetten" videre, eller hvis de falder.

For eksempel kan du bruge et blødt stykke legetøj, og takket være Vanish, kan du, selvom legetøjet bliver snavset, få det pletfrit igen før sengetid!

Endelig medaljeceremonien!

Kan du huske de medaljer, du fik børnene til at lave i starten? Bland dem, så børnene ikke får den medalje, som de selv lavede, og tildel en medalje til hvert barn, der har deltaget i sportsdagen.

Hav altid børneplastre klar, i tilfælde af at der kommer skrammer eller rifter i løbet af dagen. Hvis du opdager, at din lille atlets tøj får græs, mudder, eller måske endda blodpletter fra at være med i spillene, så kan du stole på Vanish til at hjælpe dig med at fjerne pletterne, når sportsdagen er omme.

Se også det interaktive Vanish Pletfjerningsværktøj her, som giver dig løsningen på de pletter, som dit barn sandsynligvis vil få på deres tøj, når de leger udenfor.