Breadcrumbs

Pletfrie tips

Rødvin Bomuld

Cindy

Min søns skjorte har fået rødvinspletter/dråber på en h vid skjorte (100% bomuld). Da det var på ryggen, der vi det først da pletterne er tørre. Skjorten er ikke vasket endnu - hvad er den bedste behandling med størst mulighed for at få pletterne af .

Motorolie og fedt Syntetisk

Birgitte

Hej, Jeg har en datter der spiller meget håndbold og derfor får harpiks pletter på tøjet. Med den mængde træning hun har kan det ikke nås at vaske lige efter hver træning. Er der et af jeres produkter der kan fjerne harpiks pletter?

Misfarvning Bomuld

Maria

Min datter har leget med maling (vandbaseret) i dagplejen og fået en del på sin bomuldsbody, kan jeg bruge Vanish gold til at fjerne dette?

Rødvin Bomuld

Noah

Jeg har fået noget sprittusch på min trøje, kan det fjernes på nogen måde? På forhånd tak

Rød frugtjuice Bomuld

Anna

Jeg har fået appelsin juice på en lyseblå trøje som er 89% bomuld og 11% silke. Skal jeg så bruge et produkt til silke eller et produkt til bomuld? Der står jo på produkterne til bomuld at det ikke må anvendes til silke.

Misfarvning Hvide stoffer

Louise

Jeg har en lange er med rød trøje med hvide streger på ærmerne det er jeg vaskede den blev de hvide streger lyserøde i tonen Vanish Gold godt fjerne det hvis jeg bruger vand i skolen White med en blanding af det og vand og putter det på stregen med en vat Pind meget forsigtig så det er ikke varme andet at troen og hvad skal det af bagefter det røde er trøjen er der mål 50 % bom Vanish Gold godt fjerne det hvis jeg bruger vand i skolen White med en blanding af det og vand og putter det på stregen med en vat Pind meget forsigtig så det er ikke rammer andet det røde er trøjen er 95 % polyester 5 % bomuld

Kaffe Bomuld

tina

Min datter hældte en hel kop latte ud over sig, da låget ikke sad ordentlig på. Men heldigvis fik vi pletten af med Oxi Action GEl. Først iblødsætning og derefter vask med det samme ved 60 grader

Hvide stoffer Chokolade

Emilie

Smør forsigtigt lidt sæbe ind i det fugtede pletområde, og dub med en fugtet serviet eller klud for at opbryde pletten. Skyl med rent vand og dup så meget ud af det plettede område som muligt med en ren serviet eller klud.