Breadcrumbs

Pletfrie tips

Rødvin Bomuld

Noah

Jeg har fået noget sprittusch på min trøje, kan det fjernes på nogen måde? På forhånd tak

Rød frugtjuice Bomuld

Anna

Jeg har fået appelsin juice på en lyseblå trøje som er 89% bomuld og 11% silke. Skal jeg så bruge et produkt til silke eller et produkt til bomuld? Der står jo på produkterne til bomuld at det ikke må anvendes til silke.

Misfarvning Hvide stoffer

Louise

Jeg har en lange er med rød trøje med hvide streger på ærmerne det er jeg vaskede den blev de hvide streger lyserøde i tonen Vanish Gold godt fjerne det hvis jeg bruger vand i skolen White med en blanding af det og vand og putter det på stregen med en vat Pind meget forsigtig så det er ikke varme andet at troen og hvad skal det af bagefter det røde er trøjen er der mål 50 % bom Vanish Gold godt fjerne det hvis jeg bruger vand i skolen White med en blanding af det og vand og putter det på stregen med en vat Pind meget forsigtig så det er ikke rammer andet det røde er trøjen er 95 % polyester 5 % bomuld

Misfarvning Andet

Mai

hejsa. Jeg har en barnevogn, som er jordslået. Jeg har vasket med rodalon for at fjerne svampen, men pletterne er der stadig. kan Vanish fjerne dem? barnevognen er sort synt. udenpå og hvid bomuld indeni. pletterne er kun synlige på det hvide stof.

Blod Hvide stoffer

Gina

Jeg lejer ud mit sommerhus. Efter hver check-ud ender jeg med flere og flere blodpletter på hvide puder (lejegæsterne er jo sådan). Jeg brugte kæmpestor mængde penge på kæmpestor mængde Vanish ved omgang efter omgang i vaskemaskinen. Absolut uden held !!! Sikke et spild !!! Nu sidder jeg fast med masser af puder fyld med blod og ser jeres videoer som siger ooooooh aaaaah Vanish is maaaagic!!!! Er det jeres alvor??????

Misfarvning Bomuld

Kasper Emil

Jeg har fået nogle underlige orange skjolder på min trøje, og de vil ikke gå af i vasken selvom vanish er med. Hvad skal man gøre?

Kaffe Bomuld

tina

Min datter hældte en hel kop latte ud over sig, da låget ikke sad ordentlig på. Men heldigvis fik vi pletten af med Oxi Action GEl. Først iblødsætning og derefter vask med det samme ved 60 grader

Hvide stoffer Chokolade

Emilie

Smør forsigtigt lidt sæbe ind i det fugtede pletområde, og dub med en fugtet serviet eller klud for at opbryde pletten. Skyl med rent vand og dup så meget ud af det plettede område som muligt med en ren serviet eller klud.